Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Florești: Incendiu violent la un complex de depozite – FOTO/VIDEO

0 3.613

Pompierii clujeni au fost solicitați în această dimineață să intervină la un incendiu izbucnit la un complex de depozite în localitatea clujeană Florești.

Incendiul a fost sesizat puțin după ora 7 a dimineții, iar la fața locului au intervenit imediat mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Cluj.

„Se intervine cu un dispozitiv mărit la un incendiu puternic, care a cuprins un depozit de pe strada Avram Iancu din localitatea Florești. Intervin șase autospeciale pentru stins incendii, două autospeciale pentru intervenții și salvări de la înălțimi și un echipaj SMURD. Nu sunt anunțate persoane rănite până în acest moment”, transmite ISU Cluj.

În momentul sosirii pompierilor incendiul se manifesta pe o suprafață de cca 500 mp. Este un ansamblu de mai multe anexe cu funcțiuni mixte. Incendiul este sub control, se lucrează în aceste pentru lichidarea focarelor care ard mocnit. Obiectivul afectat este un ansamblu de mai multe depozite care funcționau ca atelier auto, garaje sau anexe în care erau păstrate lucruri personale.

ACTUALIZARE:

După două ore de la debutul intervenției la fața locului incendiul a fost stins. Se lucrează în continuare pentru înlăturarea efectelor negative și cercetarea cauzelor de incendiu.

ACTUALIZARE ISU Cluj

Au fost distruse mai multe spații compartimentate din hala construită pe structură metalică și anexe situate în apropiere pe o suprafață cumulată de 500mp. Se pare că spațiile din hală, cât și a anexele din apropiere erau utilizate ca și garaje, ateliere personale sau depozite pentru lucruri personale.

Incendiul a fost anunțat la ora 7.14 am, iar pentru stingerea acestuia au intervenit peste 30 de pompieri, timp de 2 ore și jumătate, cu 6 autospeciale de stingere a incendiilor, două autospeciale pentru intervenții și salvări de la înălțimi și un echipaj SMURD.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar din cercetările preliminare se pare că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a halei distruse de incendiu.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More