Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Florian Walter renunță la Petrolul Ploiești și se întoarce la U Cluj

1 36

florian walter

După ce a făcut praf Universitatea Cluj, luând aproape toți jucătorii de valoare pentru a-i duce la echipa din Ploiești, omul de afaceri Florian Walter renunță la Petrolul și se întoarce la U Cluj.

Florian Walter şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al Consiliului de Adminisraţie al Petrolului Ploieşti. Omul de afaceri rămâne doar sponsor al echipei prahovene, urmând să renunțe şi la acestă calitate începând cu data de 20 iunie. Conform Prosport, Walter se va întoarce la conducerea șepcilor roșii de la finalul acestei luni. Asta dacă nu se decide să se retragă definitiv din fotbal.

„Nu aş mai vrea să continui în fotbal, dar mă voi gândi. Fanii sunt de felicitat. Într-o săptămână voi şti ce voi face. Dacă mă retrag, nu voi mai investi la nicio echipă. Nu mi-a plăcut imaginea cu George Copos şi suporterii aceia care i-au dus o tavă de colivă. Nu cred că el a vrut să facă rău şi eu nu vreau să ajung aşa”, a declarat Walter după finala cupei României, câștigată de Petrolul.

Informația că omul de afaceri s-ar putea întoarce la conducerea studenților clujeni tocmai pentru că nu vrea să aibă parte de ”colivă” din partea suporterilor este una puțin credibilă. Asta deoarece suporterii șepcilor roșii îi pregătesc lui Florian Walter ”coliva” de mult timp, încă dinainte de a părăsi Clujul cu toți jucătorii de bază ai echipei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More