Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Floriile sub vigilența polițiștilor

0 136

De Florii, măsuri sporite pentru siguranța cetățenilor. Inspectoratul de Poliţie a suplimentat efectivele care vor fi prezente în stradă.

Efectivele Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj vor fi la datorie în acest sfârșit de săptămână, pentru asigurarea desfășurării în condiții de ordine și liniște publică a manifestărilor religioase prilejuite de sărbătorirea Floriilor.

Aproximativ 70 de polițiști vor fi mobilizați zilnic în perioada 30 martie-1 aprilie a.c. la nivel judeţean, suplimentar față de dispozitivul curent, numărul patrulelor fiind suplimentat mai ales în apropierea lăcașurilor de cult, precum și în zonele aglomerate.

De asemenea, polițiștii rutieri vor fi prezenți pe cele mai aglomerate artere de circulație pentru prevenirea accidentelor grave de circulație și fluidizarea traficului, inclusiv în zona mânăstirilor și a bisericilor. Ca măsură preventivă, polițiștii rutieri vor acționa zilnic cu șase aparate radar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More