Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Florin Benea va fi condus joi pe ultimul drum

0 269

Paramedicul SMURD Cluj, Florin Benea, a trecut luni seara la cele veșnice, iar familia acestuia se pregătește de înmormântare.

Sute de persoane au trimis mesaje de condoleanțe către familia îndurerată a paramedicului dejean, după aflarea veștii că acesta a trecut în neființă.

Florin Benea s-a stins din viață luni seara într-un spital din Târgu Mureș. Diagnosticat cu leucemie acută mieloidă, Florin fusese operat în vara acestui an într-o clinică din Milano, beneficiind de un transplant de măduvă osoasă, donatoare fiind chiar femeia care i-a dat viață.

După intervenția chirurgicală din Italia, Florin a mai rămas o lună de zile în apropierea clinicii, pentru continuarea tratamentului, după care s-a întors acasă, la Dej.

Aici, însă, au apărut și complicațiile, deși inițial se spunea că operația din Italia fusese un real succes. Organismul lui Florin nu a acceptat noile celule, astfel că starea de sănătate a acestuia s-a înrăutățit. În timpul cât a fost alături de familie, Florin a mai apucat să sărbătorească alături de cei dragi aniversarea a 5 ani de la căsătoria cu Ramona, dar și ziua lui de naștere, Florin împlinind în luna octombrie 31 de ani.

Acum, mama lui Florin, soția lui Ramona și restul familiei se pregătesc să-l înmormânteze. Trupul neînsuflețit al lui Florin Benea va fi depus în capela cimitirului ”Dealul Florilor”, unde joi la amiază va fi ținută slujba de înmormântare.

În semn de respect față trecerea în neființă a colegului lor, toate echipajele SMURD din cadrul ISU Cluj poartă panglica neagră de doliu.

doliu smurd

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More