Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Florin Cioabă, autointitulatul rege al romilor, a murit

2 151

florin cioaba

Autoproclamatul rege al romilor, Florin Cioabă, a murit, astăzi, la vârsta de 58 de ani, în spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya, a anunţat oficial, postul de televiziune RTV.

Starea de sănătate a lui Florin Cioaba s-a înrăutăţi săptămâna trecută, în timp ce se afla în vacanţă în Turcia, alături de familia sa. Regele romilor a suferit un infarct şi a fost ţinut în viaţă cu ajutorul aparatelor, după care i-a fost montat un dispozitiv de asistare circulatorie.

La spitalul din Turcia s-a deplasat şi medicul cardiolog Şerban Brădişteanu care l-a consultat la rândul său pe Cioaba.  „A avut un stop cardiac care a fost resuscitat, a urmat intubarea şi pentru menţinerea în viaţă s-au administrat barbiturice, respectiv sedative, ca să suporte aparatele. Medicul de gardă era acolo cu un anestezist, deci din punct de vedere medical era foarte, foarte bine îngrijit”, a precizat Şerban Brădişteanu.

Potrivit AGERPRES, ceremonia de autoproclamare a lui Florin Cioabă ca ”rege internaţional al ţiganilor” a avut loc la 23 februarie 1997, după moartea tatălui său, de la care a ”moştenit” titlul de ”rege al ţiganilor de pretutindeni”.

 

sursa foto: www.realitatea.net

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More