Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Florin Cîţu: Persoanele cu test negativ nu mai au voie la nunţi, restaurante, săli de sport

0 1.193

Premierul Florin Cîțu a anunțat joi că în localitățile cu o rată de infectare Covid peste 6 la mie restaurantele, barurile și sălile de sport vor rămâne deschise, dar vor putea intra doar persoanele vaccinate sau trecute prin boală.

”Nu vor mai putea intra persoanele doar cu test negativ, pentru că în cazul lor e risc mare să se îmbolnăvească”, a spus premierul Cîțu la TVR.

El a mai spus că în ședința Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU) s-a mai luat decizia ca școlile să nu mai treacă în online nici în cazul unei incidențe de peste 6 la mie în localitatea respectivă. În schimb, în școlile din localitățile cu peste 6 la mie, elevii vor fi testați cu teste non-invazive o dată sau de două ori pe săptămână, a mai spus premierul. ”Se fac comenzi pentru teste, sunt unele pe stoc, se va urgenta procedura pentru a avea testele cât mai rapid”, a declarat Florin Cîțu.

El a mai spus că CNSU a decis că masca va fi obligatorie în aer liber în zonele aglomerate în localitățile peste 6 la mie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More