Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Florin Săsărman și Vali Șerban și-au lansat cărțile la Dej, într-un eveniment învăluit în muzică folk – FOTO

0 76

Terasa localului Green Pub din Dej a fost luată cu asalt de dejenii care au dorit să participe la un eveniment cultural de suflet, în cadrul căruia s-au lansat două cărți și s-a ascultat din plin muzică folk.

Evenimentul, organizat de Asociația „Porți către suflet” Dej, în cadrul proiectului „Promovează abilitatea 2016”, s-a bucurat de un public numeros și inimos, după cum remarca și președintele asociației dejene, Nelu Anca.

În cadrul evenimentului, Florin Săsărman a lansat cartea „Taifas cu menestreli. Interviurile Diligenței de Bizanț”, volum care cuprinde o serie de interviuri realizate de autor în cadrul celei mai longevive emisiuni de muzică folk pe frecvențele radiofonice românești, „Diligența de Bizanț”.

O a doua carte lansată la Dej a fost „Istoria unui vis. O poveste subiectivă a Cenaclului Flacăra”, semnată de Vali Șerban, care prezintă întâmplări din culisele celui mai popular fenomen muzical dinainte de Revoluție.

Cele două cărți s-au epuizat în scurt timp, dejenii prezenți la eveniment reușind să cumpere toate cărțile aduse de cei doi autori.

Seara culturală s-a încheiat cu un recital de muzică folk susținut de cei doi autori, Florin Săsărman și Vali Șerban, și de artiștii dejeni Petra și Marin Grad.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More