Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Focuri de armă în apropiere de Rebrișoara

0 179

Un bărbat s-a ales cu un dosar penal, iar un altul cu amendă. Au tras focuri de armă în apropiere de Rebrișoara.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, la data de 24 septembrie, polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanţe Periculoase s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, doi bărbați, în vârstă de 49 de ani, din Rebrișoara, ar fi executat mai multe focuri de arme letale de vânătoare, în plan vertical, în timp ce se aflau într-o zonă situată în extravilanul localității Rebrișoara.

Astfel s-a constatat faptul că unul dintre bărbați nu este autorizat să dețină și să folosească arme și muniții, acesta executând focurile de armă cu o armă care i-ar fi fost pusă la dispoziție de către celălalt rebrișorean.

Acesta din urmă deține un permis de armă, în care este înscrisă arma pe care i-ar fi înmânat-o consăteanului său, precum și o altă armă pe care o avea asupra sa în momentul executării focurilor de armă. Armele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Față de bărbatul din Rebrișoara, care nu este autorizat să dețină și să folosească arme și muniții, s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, respectiv uz de armă fără drept.

   

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More