Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Focuri de arma pe aeroportul din Los Angeles VIDEO

0 53

los angeles aeroportUn bărbat a deschis focul vineri seară (19:30, ora României), pe Aeroportul Internaţional din Los Angeles (LAX), împuşcând cel puţin două persoane. Una dintre acestea, un agent de securitate, a decedat ulterior din cauza rănilor. Poliţia a anunţat ulterior că există cel puţin şapte răniţi.

Potrivit presei americane, atacatorul a venit la un punct de îmbarcare cu o armă semiautomată şi a deschis focul, după care a fost împuşcat şi arestat.

http://www.youtube.com/watch?v=dXhIPgIn8rI

Presupusul atacator care a deschis focul vineri în aeroportul internaţional din Los Angeles (LAX), de pe coasta de vest a Statelor Unite, provocând mai mulţi răniţi, a acţionat singur, a declarat poliţia, transmite AFP. „La ora actuală, credem că este vorba de un atacator izolat” şi „este singura persoană armată din acest incident”, a declarat şeful poliţiei aeroportului, Patrick Gannon, în cadrul unei conferinţe de presă.

http://www.youtube.com/watch?v=Jk74T4pAyF8

Poliţia anunţă că atacatorul a fost arestat. Nu există nicio informaţie care să confirme relatările apărute în presă despre un al doilea suspect. Totodată, ofiţerul de presă al Casei Albe Jay Carney a declarat, în cadrul briefing-ului zilnic, că preşedintele Barack Obama a fost informat cu referire la atac, scrie gandul.info

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More