Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Forțele de ordine în căutarea unui copilaș de 8 ani. A fost găsit la scurt timp

0 110

Mobilizare de forțe pentru găsirea unui copil de 8 ani, din Bistrița, dispărut de la domiciliu. Acesta a fost găsit teafăr în scurt timp de la sesizare și a fost încredințat mamei.

Aseară, o femeie din Bistrița a alertat polițiștii cu privire la faptul că fiul ei a plecat la joacă, în jurul orei 13:00, și nu s-a mai întors. Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, în mod imediat a fost dispusă căutarea la nivel național a acestuia.

Au fost mobilizate pentru găsirea lui toate echipajele și efectivele aflate în teren și suplimentar, forțe din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Bistrița-Năsăud, precum și din cadrul altor instituții cu atribuții în menținerea ordinii și siguranței publice.

În urma căutărilor, copilul a fost găsit teafăr de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale. Acesta se afla pe o bază sportivă din municipiul Bistrița.

În urma verificărilor, a reieșit faptul că nu a fost victima vreunei infracțiuni și a fost sesizată Direcția Generală pentru Asistență și Protecția Copilului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More