Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Fost agent de pază condamnat la peste patru de ani de închisoare pentru omor

0 811

Un fost agent de pază, care în timpul unei intervenții ar fi bătut un bărbat, în vârstă de 51 de ani, a fost condamnat la peste patru ani de închisoare. Bărbatul bătut a suferit leziuni care i-au provocat moartea la scurt timp. Faptele s-au petrecut în anul 2015, iar sentința a fost dată de abia în acest an.

Conform ziarului Adevărul, un fost agent de pază din Bistriţa a fost condamnat la 4 ani şi jumătate de închisoare. Se pare că în anul 2015 acesta a omorât în bătaie un bărbat, în timpul unei intervenţii pentru atenuarea unui scandal dintr-un bar. Instanţa a stabilit şi daune de peste 100.000 de lei, pe care trebuie să le achite agentul împreună cu firma de pază la care fusese angajat

Cei de la Adevărul notează că în luna aprilie a anului 2015, agentul, angajat la firma de securitate BGS, lua la pumni şi picioare un fost sportiv de performanţă, în vârstă de 51 de ani. Acesta se afla într-un local din apropierea gării, unde făcea scandal. Angajaţii localului au apăsat butonul de panică, iar la faţa locului au apărut în scurt timp doi agenţi BGS, firmă cu care localul respectiv avea încheiat un contract de pază. După ce i-a aplicat o palmă bărbatului, agentul l-a dus afară, unde a început să-l lovească cu pumnii şi picioarele. După ce a scăpat din mâinile agentului de pază, victima a reuțit să ajungă la locuinţa sa, unde a fost găsită, câteva ore mai târziu, fără suflare.

Agentul de pază care l-a bătut pe bărbatul de 51 de ani a fost identificat abia 4 zile mai târziu și la jumătate de an de la incident a fost trimis în judecată pentru omor. Însă judecătorii Tribunalului Bistriţa-Năsăud au schimbat încadrarea din omor în lovituri cauzatoare de moarte şi l-au condamnat pe Peter la 4 ani şi jumătate de închisoare. Totuși sentinţa, care a fost dată în 22 noiembrie, nu este definitivă, putând fi atacată.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More