Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Fost atacant la CFR Cluj și ”U” Cluj, Mihai Adam a încetat din viață

0 104

Fotbalul clujean a suferit o grea pierdere prin trecerea în neființă a celui care a fost Mihai Adam, fost golgheter al Diviziei A, atacant atât la CFR Cluj, cât și la Universitatea Cluj pentru o perioadă.

Mihai Adam, unul dintre cei mai prolifici golgheteri din istoria primei divizii româneşti, cel mai bun marcator al CFR-ului în campionatul 1973-1974, a încetat din viață. Toată suflarea ceferistă transmite familiei sincere condoleanțe și-i mulțumește ‘băiatului din Sîncrai, care visa să devină fotbalist’ pentru tot ce a izbutit în fotbalul clujean și îndeosebi la CFR. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Legendele nu mor niciodată!”, anunță cu tristețe site-ul oficial al clubului CFR 1907 Cluj.

Mihai Adam a fost golgheter în primul eșalon fotbalistic românesc pe perioada a trei sezoane, în care a jucat atât pentru ”U” Cluj, cât și pentru CFR Cluj.

Potrivit datelor statistice, Mihai Adam a marcat 18 goluri în sezonul 1964-1965, 15 goluri în sezonul 1967-1968 și 23 de goluri în sezonul 1973-1974.

Odihnească-se în pace!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More