Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A fost găsit cadavrul dejeanului înecat la Neptun

0 68
salvamari
FOTO: reporterntv.ro

După trei zile de când a dispărut în apele Mării Negre, trupul bărbatului de lângă Dej, înecat luni la Neptun a ieșit în această seară la suprafața apei.

Salvamarii și scafandrii au periat și azi toată ziua zona în care bărbatul a fost văzut în viață ultima dată făcând semne disperate spre mal, sperând că cineva îl poate salva de la înec.

La trei zile distanță, trupul neînsuflețit al bărbatului a ieșit la suprafața mării, la peste 500 de metri depărtare de mal.

Scafandrii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au scotocit marți și miercuri zona în care dejeanul a fost văzut ultima oară de turiști, însă fără niciun rezultat. Ei au fost ajutați de mai mulți salvamari dar și de un echipaj al Agenției pentru Salvarea Vieților Omenești pe Mare.

Văzând că nu pot să dea de el, scafandrii au spus că trupul bărbatului ar putea fi prins între stabilopozii aflați lângă vila prezidențială de la Neptun. Până la urmă, dejeanul a apărut la suprafața mării la aproape un kilometru de mal. Soția acestuia a sperat până în ultima clipă că-și va revedea bărbatul în viață.

Ovidiu Hordoan avea 46 de ani și locuia cu soția pe Valea Codorului. Lucra ca șofer pe un microbuz pentru o firmă de transport extern persoane din Bistrița. Cei doi băieți ai familiei,de 24 de ani și de 22 de ani, erau plecați la muncă în străinătate când au aflat teribila veste. Acum trebuie să se întoarcă în țară pentru a-și îngropa tatăl.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More