Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A fost găsit mort în mașină, în parcarea unei societăți comerciale

0 52

Cadavrul unui tânăr de 31 de ani a fost descoperit luni seara de către polițiști în parcarea firmei SC Electroceramica SA, tânărul fiind declarat dispărut anterior, de către un coleg.

Potrivit Ziarul Clujean, bărbatul de 31 de ani din județul Argeș se afla în delegație în interes de serviciu la Turda. Un coleg al acestuia, văzând că nu mai poate da de el și că nu răspunde la telefon, a sunat la poliția din Turda anunțând dispariția tânărului.

Polițiștii au aflat astfel numărul de înmatriculare al autoturismului cu care argeșeanul a plecat în delegație în județul Cluj, iar luni seara oamenii legii au identificat mașina în parcarea SC Electroceramica Turda. Tânărul dispărut se afla în autoturism, însă nu prezenta semne de viață. Autoturismul era închis, astfel că polițiștii au apelat la ajutorul pompierilor de la descarcerare pentru a deschide mașina și a ajunge la bărbat.

Pompierii au spart geamul autoturismului, astfel că polițiștii au putut ajunge la cadavru, în urma examinării acestuia concluzionând că nu există suspiciuni cu privire la decesul tânărului.

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la morga Spitalului Turda, unde medicii legiști urmează să stabilească circumstanțele în care s-a produs decesul argeșeanului, dar și intervalul de timp în care s-a produs decesul. În funcție de rezultatele autopsiei, oamenii legii vor continua cercetările în acest caz.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More