Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A fost inaugurat cabinetul stomatologic de la Colegiul Național „ Andrei Mureșanu”

0 206

cabinet stomatologic CNAMD (3)

Astăzi, 18 aprilie, a avut loc inaugurarea cabinetului stomatologic, din cadrul Colegiului Național „ Andrei Mureșanu”. Cabinetul a fost dotat cu un scaun dentar , materiale și aparatura tehnica specifica, in valoare de peste 50 000 euro. Dotarea cabinetului a fost asigurată prin donație din partea fundației olandeze Dalfsen Helpt Oost-Europa cu sprijinul mai multor fundații olandeze.

Gestul fundatiei olandeze a fost apreciat de primarul Municipiului Dej, Morar Costan, care le-a multumit in cadrul evenimentului inaugural, pentru sprijinul acordat comunitatii dejene in cei peste 24 de ani de colaborare, atat prin dotarea cabinetului stomatologic, cat si prin dotari la Spitalul Municipal , cantina de ajutor social, scoli, Detasamentul de pompieri Dej dar si pachete de sarbatori pentru  persoanele cu situatie financiara precara.

Cu aceasta ocazie edilul Dejului a inmanat presedintelui fundației Dalfsen Helpt Oost-Europa, Jan Maters, si membrilor fundatiei, o placheta, in semn de multumire pentru contributia remarcabila la bunastarea comunitatii din Dej, si un cos cu produse traditionale, avand in vedere apropierea de Sarbatorile Pascale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More