Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Fostul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, în vizită la Dej, în startul campaniei electorale PSD – FOTO/VIDEO

1 54

Membri și simpatizanți ai Partidului Social Democrat, filiala Dej, dar și reprezentanți ai formațiunii politice din comunele din zona Dejului au avut ocazia joi după-amiază să-l întâlnească pe Eugen Teodorovici, fostul ministru al Fondurilor Europene și al Finanțelor Publice, care s-a aflat într-o serie de vizite de lucru prin orașele din județul Cluj.

La Dej, Eugen Teodorovici a venit însoțit de Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj, senatorul Alexandru Cordoș, Gabriela Ciot și Horia Nasra, candidați din partea PSD la Consiliul Local Cluj-Napoca, aceștia fiind primiți ca niște oaspeți de seamă de gazdele dejene, primarul Costan Morar, deputatul Cornel Itu și consilierul județean Vasile Sălătioan, alături de candidații PSD Dej pentru Consiliul Local și ceilalți membri.

Evenimentul, care s-a vrut a fi o întâlnire a social-democraților din Dej și comunele din împrejurimi pentru a se încuraja reciproc în vederea campaniei electorale care tocmai a început, a reprezentat în fapt o bună oportunitate pentru candidați pentru a-și expune planurile de viitor în vederea alegerilor locale din 5 iunie.

Remus Lăpușan, care a avut rolul de prezentator al întâlnirii, a dat pe rând cuvântul invitaților, primul care și-a expus ideile de campanie și planurile sale și ale echipei din spatele său, privind un nou mandat la conducerea municipiului Dej, fiind primarul Costan Morar.

Acesta a fost urmat la microfon de consilierul județean Vasile Sălătioan și de deputatul Cornel Itu, candidat pe primul loc pe lista PSD Cluj pentru Consiliul Județean și persoana desemnată pentru a ocupa funcția de președinte al forului județean.

La final, fostul ministru Eugen Teodorovici a transmis încurajările sale pentru echipa PSD Cluj în vederea campaniei electorale care este în plină desfășurare, asigurându-i totodată pe candidați de sprijinul său total în vederea derulării proiectelor pe care și le-au propus.

Vedeți în materialul video atașat toate declarațiile făcute joi după-amiaza în Sala Mare a Primăriei Dej.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1131257663603666.1073742239.467241263338646&type=3

Produs de www.someseanul.ro, la comanda PSD Cluj.
Cod mandatar 21160002

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Vasile I. spune

    Mai are tupeu penalul de Cordos sa umble in campanie electorala cu PSD si sa minta in continuare clujenii? Asta n-ar nici pic de rusine!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More