Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Fostul ministru Liviu Pop: ”S-a făcut dreptate!”

0 44

liviupop

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a dispus neînceperea urmăririi penale în cazul senatorului de Maramureș, Liviu Marian Pop. Parlamentarul a fost reclamat de către ANI cum că ar fi avantajat patrimoniul Federației Sindicatului Liber din Învățământ, pe vremea când era ministrul Educației.

”Mă bucur că, iată, după opt luni de așteptări, s-a făcut dreptate. Procurorii au apreciat că în cazul meu nu a fost vorba de săvârșirea infracțiunii de conflict de interese. Motiv pentru care s-a dispus neînceperea urmăririi penale. Mulțumesc Casei de Avocatură <Boștină și Asociații>, care m-au reprezentat în cadrul acestui proces”, a explicat Liviu Marian Pop.

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a dispus ”neînceperea urmăririi penale deoarece nu există întrunite elementele constitutive ale acestei infracțiuni”. ”Decizia nu mai poate fi atacată de Agenția Națională de Integritate, fiind astfel irevocabile infirmate concluziile raportului de evaluare al ANI”, declară Ovidiu Mihuț, avocat partener în cadrul Casei de Avocatură ”Boștină și Asociații”.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More