Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Fostul premier Petre Roman, atac la Victor Ponta pentru pelerinajul cu elicopterul: ” E penibil!”

0 81

someseanul-Ponta la Nicula - 9

Pelerinajul cu elicopterul al actualului prim ministru Victor Ponta la mănăstirile din țară cu ocazia sărbătorii Adormirii Maicii Domnului este catalogat drept penibil de către fostul premier Petre Roman.

Acesta îl acuză pe Victor Ponta că se plimbă cu elicopterul pe la mănăstirile din țară doar pentru a câștiga capital politic, încercând să ajungă în aceeași zi în mai multe regiuni ale țării, unde s-au înregistrat prezențe masive de credincioși.

Petre Roman a fost și el prezent ieri la mănăstirea Nicula de la Cluj, la slujbele ținute aici cu ocaza hramului mănăstirii de Sfânta Maria. Victor Ponta și-a făcut însă apariția abia după-amiaza, după ce slujbele s-au încheiat și pelerinii au plecat spre casele lor.

”Eu de 15 ani vin la Mănăstirea Nicula, dar nici când am fost premier nu am folosit elicopterul şi banii statului pentru a ajunge undeva. Ce a făcut Victor Ponta, astăzi, e penibil. Apariţia lui Ponta la Nicula, după terminarea procesiunii, este penibilă. Nu se face aşa ceva!”, a declarat Petre Roman pentru Newscluj.ro.

Fostul premier îl acuză pe actualul prim-ministru de faptul că întregul său pelerinaj la mănăstirile din Moldova și apoi la Nicula, în doar câteva ore, arată cât de disperat este Victor Ponta de a-și face apariția în zonele aglomerate pentru a câștiga imagine și capital politic.

”Ce a făcut el arată neseriozitatea care îl caracterizează. Putea să vină ca tot omul de la începutul slujbei, nu să fugă prin toată ţara în disperarea de a apărea atât la Cluj, cât şi în Moldova, la Putna”, a mai spus Petre Roman.

Victor Ponta s-a aflat ieri dimineață la Cacica în județul Suceava, pentru ca la prânz să participe la slujba de Sfânta Maria de la Mănăstirea Putna. În cursul după-amiezei, premierul a venit cu elicopterul până la Dej, de unde s-a deplasat cu coloana oficială de mașini la mănăstirea Nicula. Aici, Ponta a stat aproape o oră, după care s-a întors la Dej și a plecat cu elicopterul spre București, unde sâmbătă dimineața a participat la Sfânta Liturghie oficiată de Preafericitul Părinte Patriarh Daniel la Biserica Sfântul Gheorghe Nou din București.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More