Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Fostul președinte si finanțator al ”U” Cluj, Florian Walter, a decedat

0 233

Florian Walter a murit duminică seara, la vârsta de 56 de ani. Fostul investitor de la Dinamo, Petrolul și „U Cluj” era internat la Spitalul de Urgență Floreasca din București, după ce joi suferise un atac cerebral.

Omul de afaceri fusese transferat de la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti la Spitalul Clinic de Urgenţă „Floreasca”şi fusese operat în seara în care a suferit atacul cerebral. Forian Walter a fost operat de celebrul doctor Şerban Brădişteanu. În urma intervenţiei medicale, starea sa era semi-stabilă, dar cu şanse mici de supravieţuire.

Conform surselor ProSport, fostul patron al lui Dinamo, U Cluj şi Petrolul nu a putut fi stabilizat în ciuda operației efectuate de către medici.

Florian Walter ar fi suferit cea mai severă formă de atac cerebral. Un accident vascular cerebral apare atunci când aportul de sânge la o parte a creierului este întrerupt sau redus, privând ţesutul cerebral de oxigen şi nutrienţi. În câteva minute, celulele creierului încep să moară. Dacă celulele creierului mor sau sunt deteriorate, simptomele apar în părţile corpului pe care le controlează aceste celule ale creierului (slăbiciune bruscă; paralizie sau amorteală a fetei, a braţelor sau a picioarelor).

ARIERA LUI FLORIAN WALTER ÎN FOTBAL

Walter a venit ca acționar la Dinamo la începutul anilor 2000 și a plecat în 2009, când s-a dus la U Cluj. La formația din Ardeal a stat 3 ani, în 2012 mutându-se la Petrolul.

Pe 5 martie 2016, Walter a fost extrădat din Emiratele Arabe Unite. Pe 6 martie a fost arestat în România și eliberat pe 5 august, dată de la care se află sub control judiciar. Florian Walter, patronul Romprest, a fost acuzat de un prejudiciu de 4,5 milioane de euro adus bugetului de stat, produs în perioada 2013 – 2014. 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More