Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Fostul primar al Zalăului, Miron Chichișan, s-a stins din viață

0 363

Fost primar al municipiului Zalău, în perioada 1992 – 1996, Miron Chichișan a încetat din viață duminică, la vârsta de 70 de ani.

Apreciat de întreaga comunitate din Zalău pentru realizările sale din timpul în care a fost edil șef al orașului, Miron  Chichișan rămâne în amintirea zălăuanilor și nu numai ca primarul care a rezolvat problema cu alimentarea cu apă curentă în oraș și racordarea Zalăului la rețeaua de alimentare cu gaz.

După ce și-a încheiat mandatul de primar al Zalăului, Chichișan a fost deputat de Sălaj în Parlamentul României, în perioada 1996 – 2000, din partea Partidului Unităţii Naţionale Române.

Miron Chichișan era căsătorit și avea doi copii – Adrian Chichișan, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sălaj, și Monica Băgărean, consilier local municipal (PNL). Era cunoscut ca având probleme de cu inima, montându-i-se un stimulator cardiac în urmă cu mai mulți ani, informează Vocea Transilvaniei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More