Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Fostul primar din Borșa, Toader Mihali, găsit în confilct de interese de ANI

0 243

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate, precum și existența conflictului de interese de natură penală în cazul a cinci foști sau actuali aleși locali (patru viceprimari și un fost primar).

Printre aceștia se află și Toader Mihali, fostul primar al orașului Borșa, județul Maramureș, în cazul căruia ANI a constatat starea de conflict de interese.

Potrivit ANI, în perioada 2012 – 2013, Primăria Orașului Borșa a încheiat și derulat contracte comerciale în valoare de 337.710,15 Lei cu S.C. BORȘA TOPCAD S.R.L. (societate comercială în cadrul căreia MIHALI TOADER a deținut în perioada 13 mai 2011 – 03 iulie 2012 calitatea de asociat și funcția de administrator).

Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, Județul Maramures, în vederea verificării indiciilor privind posibila săvârșire a infracțiunii de conflict de interese, prevăzută de art. 301 din Codul Penal al României.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More