Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Fostul solist Compact, Leo Iorga, s-a stins la vârsta de 54 de ani

0 1.202

Fostul solist al trupei Compact, Leo Iorga, a pierdut lupta cu cancerul pulmonar. S-a stins din viață azi, la vârsta de doar 54 de ani.

O altă stea a scenei românești a plecat astăzi dintre noi. Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact, a decedat azi, 2 noiembrie, la vârsta de doar 54 de ani. Artistul a decedat din cauza cancerului pulmonar, boală cu care a fost diagnosticat în anul 2011.

Leo Iorga s-a născut la Arad, în 1964, şi a debutat ca toboşar în trupa Liceului „Ioan Slavici“. Între anii 1984 şi 1985 a fost solist al grupului Pacific, iar din 1985 până în 1988 a fost toboşar şi solist pentru Sui-Generis.

Ulterior, el a devenit solistul trupei Cargo, după care, din 1988 până în 1996 a fost solist al trupei Compact. În 1996 s-a alăturat trupei Schimbul 3, apoi şi-a continuat carierea altături de formaţia Pacifica. 

Leo Iorga a avut o carieră de peste 30 de ani, iar vocea sa se identifică cu piese precum „După ani şi ani“, „Singur în noapte“, „Să te gândeşti la mine“, „Trenul pierdut“ şi „Cine eşti tu oare?“. 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More