Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Fotbal american. Cluj crusaders a câștigat la ”masa verde” meciul cu Baia Mare Miners

0 84

Cluj Crusaders castiga la masa verde meciul cu Baia Mare Miners

Sezonul regulat al Conferinţei de Nord-Vest a CNFA s-a ȋncheiat ȋn acest weekend. În ultimele meciuri, Timişoara 89ers a reuşit să treacă fără probleme de Mureş Monsters, iar Cluj crusaders a câștigat la ”masa verde” meciul cu Baia Mare Miners.

Timișoara 89ers s-a impus la Tg. Mureş cu scorul 62-0. Pentru că data meciului a coincis cu Ziua Internaţională a Copilului, Mureş Monsters s-au gândit şi la copii nevoiaşi din judeţ pentru care au organizat o colectă de jucării, haine şi rechizite şcolare. Acestei iniţiative s-au alăturat şi sportivi bănăţeni, dar şi brigada de arbitri.

Cluj Crusaders a câştigat meciul cu Baia Mare Miners la „masa verde”. Echipa locală a fost anunţată, ȋn prealabil, de conducerea echipei băimărene că meciul care avea să se desfăşoare sâmbătă a fost anulat. Diversele probleme cu care se confruntă nou ȋnfiinţata echipă de fotbal american de la Baia Mare, a adus clujenilor victoria cu scorul de 1-0 fără a mai fi nevoită să efectueze deplasarea ȋn Maramureş.

Astfel, ȋn fruntea clasamentului Conferinţei de Nord-Vest a CNFA se află Timişoara 89ers care a câştigat toate meciurile, urmată de Cluj Crusaders care a pierdut ȋn Banat, Mureş Monsters care a reuşit să triumfe doar ȋn faţa echipei maramureşene, şi Baia Mare Miners care nu a acumulat nici o victorie.

În funcţie de aceste rezultate, Cluj Crusaders va disputa următoarea confruntare la Bucureşti, unde va da piept cu ȋnvingătoarea Conferinţei de Sud pe 21 iunie, ȋn prima semi-finală a CNFA. O zi mai tarziu, Timişoara 89ers, cel mai probabil, ȋşi va juca şansa, pe teren propriu, pentru a se califica ȋn RoBowl V (Finala CNFA) cu ocupanta locului secund din Conferinţa de Sud.

Reprezentantele Conferinţei de Nord-Vest ȋşi vor afla adversarele din semi-finale abia ȋn 8 iunie după desfăşurarea derby-ului dintre Bucureşti Warriors şi Bucureşti Rebels. Pe lângă victoria obţinută ȋn acest meci, una dintre cele două echipe bucureştene va deveni liderul Conferinţei de Sud.

Stadionul Dan Păltinişanu din Timişoara va găzdui finala mica, cât şi finala RoBowl V pe data de 6 iulie 2014.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More