Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Fotbalist la juniorii FC Unirea Dej și CFR Cluj, scos mort din Someș – FOTO/VIDEO

0 1.205

Ionuț Mangiurea este adolescentul de 15 ani care s-a înecat marți seara în râul Someșul Mic, la Gherla. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost scos din apă de pompieri abia în această dimineață.

Ionuț Mangiurea era legitimat la FC Unirea Dej, la grupa U 17 (sub 17 ani), unde evolua pe postul de portar. Acesta se afla aseară, alături de alți doi prieteni, pe malul râului Someș, în zona parcului din Gherla. Potrivit apropiaților, cei trei adolescenți ar fi consumat substanțe cu efect psihoactiv, care le-a provocat o stare de agitație. La un moment dat, Ionuț s-a certat cu prietenii lui, a încercat să plece, dar s-a dezechilibrat și a căzut în apă, în zonă malul Someșului fiind foarte abrupt.

Deși a încercat să scape, curenții râului au fost mai puternici și l-au tras la fund. Prietenii lui nu au putut nici ei să-l salveze, astfel că au solicitat în sprijin pompierii, care au demarat seara târziu căutările. Operațiunile de căutare au fost întrerupte marți seara, fiind reluate miercuri dimineața devreme.

În jurul orei 9.30, în această dimineață, trupul lui Ionuț a fost găsit de pompieri și adus la mal. De aici a fost preluat de oamenii legii, care l-au transportat la IML Cluj pentru efectuarea necropsiei și aflarea cauzei decesului. Tot în urma analizelor se va descoperi și ce substanță a consumat adolescentul.

”Junior al clubului nostru, Ionuț Mangiurea s-a stins din viață la numai 15 ani. Acesta a fost scos fără suflare din râul Someșul Mic din localitatea Gherla. FC Unirea Dej transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate, colegilor lui de la U17 și celor apropiați.Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a FC Unirea Dej.

Ionuț Mangiurea era și component al lotului național U17. A evoluat în trecut la Armenopolis Gherla, dar și la CFR Cluj U15.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More