Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – A furat mai multe colete dintr-o remorcă. Pagubă de 8000 de euro

0 92

A furat mai multe colete dintr-o remorcă și a provocat o daună de 8000 de euro.

Potrivit IPJ Cluj, la data de 25 iunie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii – Biroul de Investigații Criminale și Compartimentul Criminalistic au efectuat o percheziție domiciliară pentru documentarea activității infracționale a unui bărbat.

Acțiunea a avut loc pe raza municipiului Câmpia Turzii, la locuința unui bărbat în vârstă de 23 de ani, bănuit de comiterea unui furt calificat, în baza unui mandat de percheziție domiciliară.

Conform probatoriului administrat, în noaptea de 17/18 iunie a.c., cel în cauză ar fi sustras mai multe pachete de coletărie dintr-o remorcă parcată pe strada Gheorghe Barițiu din Câmpia Turzii. Prejudiciul cauzat a fost aproximat la 8.000 de euro.

În urma percheziției domiciliare, au fost descoperite mai multe bunuri și valori ce fac obiectul cauzei, prejudiciul fiind recuperat în proporție de circa 30%. În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști.

În cursul zilei de azi, acesta va fi prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More