Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Accident cu patru mașini implicate în Maramureș. O autoutilitară s-a răsturnat pe șosea

0 1.633

Traficul rutier este blocat în zona localității maramureșene Groși din cauza unui accident rutier.

Un accident rutier a fost semnalat ăn jurul orei 13:20 pe raza localității Groși, județul Maramureș. Din primele date în eveniment au fost implicate patru autoturisme, dintre care unul s-a răsturnat pe carosabil. În urma accidentului au fost rănite trei persoane.

Foto: Radare Maramureș

De asemenea circulația este întreruptă pe ambele sensuri de mers, informează Centrul INFOTRAFIC. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN18B Baia Mare – Dej, în zona localităţii Groşi, judeţul Maramureş, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme. În urma impactului, trei persoane au fost rănite. Circulaţia este întreruptă pe ambele sensuri, au transmis reprezentanții INFOTRAFIC.

Foto: Radare Maramureș
Actualizare ora 14:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Maramureş, circulaţia rutieră pe DN18B Baia Mare – Dej s-a reluat în condiţii normale. Din cauza unui accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme, traficul fusese oprit pe ambele sensuri în zona localităţii Groşi.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More