Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO | Alexandra Stan a fost bătută de către managerul ei

2 53

Alexandra-Stan batuta

Cântăreaţa Alexandra Stan a postat ieri câteva fotografii pe Facebook în care a anunţat că a suferit un accident de maşină. Astăzi, însă, tatăl cântăreţei a acordat un interviu pentru gândul.info în care susţine că Alexandra a fost snopita în bătaie de către managerul ei.

Totul ar fi început în momentul în care cântăreaţa i-ar fi cerut managerului banii care i se cuvin de pe concertele susţinute. Discuţia s-a aprins, iar Alexandra Stan a fost bătută şi aruncată în stradă de managerului ei, aMarcel PRodan, cu care împărţea banii de pe concerte.

La intrarea în localitatea natală, Alexandra Stan ar fi fost aruncată din maşină de către Marcel Prodan. „Zăcea acolo, pe şosea”, povesteşte pentru gândul George Stan.

alexandra stan batuta 2
„După-amiază merg cu ea la Constanţa, la spital, să o vadă din nou medicii. Fata mea se simte rău, are ochii tumefiaţi şi o doare rinichiul pentru că a fost lovită cu picioarele. Alexandra are doar un rinichi pentru că aşa s-a născut”, a mai spus bărbatul.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Adriana spune

    Pe Realitatea.net scrie ca la spital au dus.o doi politisti care i-au vazut certindu.se. Dupa ce a fost tratata a iesit din spital cu Prodan fiind alegerea ei. Acum unde se minte?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More