Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Amendă de 2 mii de lei pentru o cafea. A fost prins în alt capăt de oraș după „neînțelegeri” cu iubita

0 438

Un bistrițean s-a ales cu o amendă de 2000 de lei după ce a fost prins la o cafea în alt capăt de oraș față de adresa de domiciliu.

Jandarmeria română transmite faptul că un bistrițean are șanse serioase să intre în Cartea Recordurilor, după ce „a plătit 2000 de lei pentru o cafea’’.

Astfel, pe fondul unor neînțelegeri cu partenera de viață, un bistrițean, în vârstă de 32 de ani, a plecat de acasă pentru a-și savura cafeaua în oraș, la o distanță considerabilă de locuință.

Cu toate că măsurile Ordonanțelor Militare interzic ieșirile fără un motiv bine întemeiat, bărbatul a ales să își bea cafeaua în zona Han, deși domiciliul său se află tocmai în celălalt capăt al orașului.

De această dată, bărbatul nu s-a întâlnit însă cu reprezentanții care omologhează recordurile mondiale, ci cu un echipaj de jandarmi. Acum bistrițeanul va avea de plătit 2000 de lei pentru nerespectarea măsurilor care privesc restricțiile de circulație, conform Ordonanței Militare nr. 3 din 2020.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More