Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Amenzi de peste 11 mii de lei. Ce infracțiuni s-au depistat

0 46

Ieri, 8 martie, în baza mai multor informații obținute, polițiștii au acționat în vederea prevenirii și combaterii activităților ilegale din domeniul exploatării, circulației, depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos.

În urma acestor controale, notează cei de la IPJ Bistrița-Năsăud, au fost constatate patru contravenții, în valoare de 11.450 lei. Trei dintre acestea au fost în valoare de 10.000 lei, fiind totodată confiscată cantitatea de 18,71 m.c. material lemnos, în valoare de 7.087,34 lei.

O sancțiune  a fost aplicată conform O.U.G. 195/2002, în valoare de 1.450 lei, fiind retras și un Certificat de Înmatriculare. De asemenea, polițiștii, au constatat două infracțiuni de tăiere fără drept de arbori, așa cum sunt prevăzute de Legea 46/2008 privind Codul Silvic, fiind demarate cercetări în vederea documentării faptelor, au mai notat cei de la IPJ Bistrița-Năsăud.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More