Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Au prădat mai multe locuințe în jurul Dejului. Două persoane au fost reținute

0 757

Ieri, 21 octombrie, poliţiştii din Dej, echipaje ale Brigăzii de Operaţiuni Speciale Cluj şi Serviciilor pentru Acţiuni Speciale Cluj şi Maramureş au efectuat 3 percheziţii pe raza judeţului Maramureş, întru-un dosar penal întocmit pentru violare de domiciliu, furt calificat și complicitate la furt calificat.

Potrivit celor de la IPJ Cluj, în urma percheziţiilor au fost ridicate 40 de sisteme informatice de stocare, respectiv telefoane mobile, laptopuri, tablete, aparate foto şi video. De asemenea a fost ridicată suma de 1.950 de lei , 400 de lire şi aproximativ 250 de grame de aur

Conform comunicatului de presă emis de către cei de la IPJ, în perioada 8-22 septembrie, o femeie de 36 de ani, din comuna Recea-Cristur, ar fi pătruns în locuinţe situate pe raza localităţilor Cuzdrioara, Câţcău şi Coplean unde, prin metoda ,,Bună ziua’’ sau utilizarea unor chei potrivite, ar fi furat mai multe bunuri şi sume de bani.

Femeia, cu ajutorul a doi bărbaţi în vârstă 41 şi 67 de ani, din oraşul Bistriţa, județul Bistrița-Năsăud, respectiv Şomcuta Mare, județul Maramureș, ar fi cauzat un prejudiciu total de circa 71.000 de lei.

Femeia de 36 de ani şi bărbatul de 67 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore și vor fi prezentaţi în cursul zilei de azi magistraţilor, în vederea dispunerii altor măsuri preventive.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More