Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Cabina unei mașini de salubritate înghițită de flăcări

0 724

O autospecială pentru stins incendii a intervenit pentru a lichida flăcările care au cuprins un camion pentru deșeuri. Camionul se deplasa pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Cluj-Napoca.

Alerta a fost dată în jurul orei 11:40, iar la sosirea pompierilor flăcările cuprinseseră în totalitate cabina camionului. De asemenea acestea erau extinse într-o mică proporție și la deșeurile din benă.

Pompierii au stins flăcările în scurt timp, însă bena camionului nu a putut fi golită și nici nu s-au putut realiza stingerea focarelor mocnite din interiorul acesteia, aprinse prin tablă de căldura radiată de focul care cuprinsese cabina. Funcționarea instalațiilor de descărcare/încărcare a fost afectată de incendiu.

Compania de salubritate a asigurat tractarea camionului și desfacerea deșeurilor pentru a fi stinse în profunzime. Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar din cercetările preliminare se pare că incendiul a pornit de la o defecțiune la instalația electrică a camionului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More