Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Captură de cocaină, ecstasy și hașiș pe Aeroportul Cluj

0 1.061

Șapte bărbați au fost depistați transportând droguri de mare risc în Aeroportul Cluj.

Polițiștii de frontieră au depistat șapte cetățeni străini care aveau asupra lor diferite cantități de substanțe interzise considerate a fi droguri de mare risc. Persoanele provenite din Spania, Italia, Lituania, Marea Britanie şi Rusia, au fost depistate de poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Aeroport Cluj – Napoca.

În cadrul primelor cercetări, persoanele în cauză au declarat că veneau în vizită în ţara noastră, iar substanţele erau pentru consum propriu.   

Astfel, în perioada 02-04.10.2019, la Punctul de Trecere al Frontierei Aeroport Cluj-Napoca s-au prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu diferite curse din direcţiile Barcelona, Londra, Bergamo, Varşovia, şapte bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 32 de ani. Din cauza unor suspiciuni ale polițiștilor de frontieră, persoanele respective au fost selectate în vederea efectuării unor controale amănunţite asupra bagajelor acestora.

În urma controalelor au fost descoperite asupra lor, ascunse în genţile de mână sau bagajele de cală, mai multe tipuri de substanţe interzise. Este vorba despre, transmit cei de la Poliția de Frontieră, şase pastile de culoare verde fluorescent, susceptibile a fi produse amfetaminice (ecstasy/MDMA), şase ţigarete de tip joint confecţionate artizanal, ce conţin substanţe vegetale de culoare verde-olive susceptibile a fi marijuana, patru grame de substanţă vegetală, având culoarea maro, susceptibilă a fi haşiş, 26 de pastile ecstasy, o substanţă fină sub formă de praf cristalin de culoare albă, susceptibilă a fi cocaină, într-o cantitate aproximativă de 5 grame şi 43 de produse farmaceutice/substanţe psihotrope, inscripţionate GG249 şi Xanax, susceptibile a conţine substanţa ALPRAZOLAM.             

Toate aceste persoane au declarat că au venit în vizită în ţara noastră, iar substanţele descoperite de către poliţiştii de frontieră erau pentru consum propriu. Substanţele descoperite asupra acestora urmează să fie transmise spre expertizare la laboratorul de specialitate, în continuare fiind efectuate cercetări sub coordonarea unui procuror DIICOT.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More