Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Casă cuprinsă de flăcări în Tărpiu. O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale

0 138

Un apel la numărul unic de urgenţă 112 a anunţat azi, în jurul orei 14, izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit din localitatea Tărpiu, ce ameninţa să se extindă, sub acţiunea vântului puternic, la o altă casă învecinată.

Pompierii năsăudeni, cu trei echipaje cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, au ajuns de urgenţă la locul indicat.

”Paramedicii au preluat o femeie, în vârstă de 60 de ani, care prezenta un atac de panică. Aceasta locuieşte în casa învecinată şi văzând riscul ca gospodăria să-i fie afectată de incendiu, a prezentat o creştere puternică a ritmului cardiac. Paramedicii au stabilizat-o şi după ce a primit asistenţă medicală, la locul evenimentului, proprietara casei de alături şi-a revenit”, informează reprezentanții ISU Bistrița.

În acelaşi timp, pompierii au intervenit pentru localizarea şi lichidarea focarelor şi protejarea casei de locuit învecinată. După aproximativ o oră şi jumătate, incendiul a fost lichidat, în limitele găsite, fără a fi afectată şi gospodăria de alături.

Au ars acoperişul casei de cuprinsă de incendiu (pe o suprafaţă de cca. 140 mp) şi materialele combustibile depozitate în pod. Evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de un coş de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile depozitate în pod, foarte aproape de canalul de evacuare a fumului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More