Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Casă cuprinsă de flăcări. Pompierii s-au luptat trei ore cu focul

0 324

Pompierii s-au luptat în cursul nopții, timp de trei ore, cu flăcări înalte de câțiva metri.

Pompierii bistrițeni au intervenit în cursul nopții, în jurul orei 1:30, pentru a lichida un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Parva. La locul indicat au fost direcționate 3 echipaje de pompieri cu 2 autospeciale de lucru cu apă și spuma și un echipaj de prim ajutor SMURD, dar și 14 pompieri militari. De asemenea, 10 pompieri voluntari de la formațiunea din localitate au sprijinit intervenția care a durat nu mai puțin de trei ore.

În urma evenimentului, o femeie în vârstă de aproximativ 69 de ani a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri medicale la locul solicitării. În ceea ce privește incendiul, acesta, transmit cei de la ISU Bistrița-Năsăud, se manifesta generalizat, cu flăcări înalte de câțiva metri, care amenințau să se extindă la casele învecinate situate la aproximativ 5 metri distanță.

Au ars acoperișul și mansarda casei, întinse pe o suprafață de aproximativ 160 mp și s-a degradat o încăpere de la parter. Evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de un burlan neprotejat termic al centralei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More