Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Cinci incendii în 24 de ore pe raza județului Maramureș

0 122

Pompierii maramureșeni au intervenit în ultimele 24 de ore pentru a lichida cinci incendii.

Cei de la ISU Maramureș transmit prin intermediul unui comunicat de presă faptul că, în ultimele 24 de ore, pompierii maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a 5 incendii.

Astfel, militarii sigheteni au intervenit la Călinești, alături de pompierii voluntari, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un coș de fum. Focul a distrus circa 2 metri liniari de scândură de brad și circa 1 metru pătrat de șipcă de brad.

La Bârsana, pompierii sigheteni, împreună cu pompierii voluntari, au intervenit la un incendiu izbucnit la un adăpost de animale. Flăcările au distrus circa 20 metri pătrați din acoperișul de lemn, 6 metri pătrați de pereți și circa 15 metri pătrați de plăci din azbociment. De asemenea, în urma incendiului s-au degradat o ușă și un geam, mai notează cei de la ISU Maramureș.

 Nu în ultimul rând, pompierii Pichetului Târgu Lăpuș au lichidat un incendiu de vegetație uscată în urma căruia au ars circa 2 hectare de vegetație și 0,2 hectare de lizieră. Și militarii băimăreni au lichidat 2 incendii: unul de vegetație uscată, în urma căruia au ars circa 0,5 hectare de vegetație și un incendiu în Coltău.

La Coltău, cel mai probabil din cauza unui coș de fum au ars circa 5 metri pătrați de acoperiș din lemn și 2 metri pătrați de tavan, tot din lemn. De asemenea, s-au degradat diverse bunuri din camera de zi.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More