Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Clubul de robotică CNAM Dej: viziere pentru cadrele medicale. Magazinul VIBE provoacă antreprenorii să vină în ajutorul elevilor

0 1.634

Team Vectron, echipa de robotică a Colegiului Național „Andrei Mureșanu” Dej, a confecționat primele 20 de viziere necesare cadrelor medicale în lupta cu noul Covid-19.

Clubul de Robotică al Colegiului Național „Andrei Mureșanu” Dej prin echipa sa, Team Vectron, vine în ajutorul cadrelor medicale ale Spitalului Municipal Dej.

Echipa a realizat 20 de viziere și le-au donat cadrelor medicale, viziere necesare pentru protecția medicilor care intră în contact cu bolnavii afectați de noul coronavirus.

Aceste viziere au fost realizate cu ajutorul unei imprimante 3D, iar elevii din cadrul clubului vor să continue producție de viziere pentru cadrele medicale. Însă pentru acest lucru au nevoie de materiale și achiziționarea unei noi imprimante 3D, mult mai rapide și eficiente.

În ajutorul lor au sărit cei de la VIBE care îi provoacă pe toți antrepenorii (și nu numai) la implicare socială în această luptă cu COVID-19.

Ajută-i și tu pe liceenii dejeni de la Clubul de Robotică Team Vectron RO034 să construiască vizierele atît de necesare acum medicilor! Contribuie și tu la achiziționarea materiilor prime necesare și a imprimantei 3D de care au nevoie acești copii minunați! Costul total pentru fabricarea primelor 100 de viziere este 3500 de lei (imprimanta 3D plus materiile prime), este apelul făcut de cei de la VIBE.

Donațiile se pot face în contul RO72RNCB0108002702030001 deschis la BCR,
FUNDAȚIA ANDREI MUREȘANU DEJ, strada 1 Mai nr. 10, cont deschis la BCR DEJ, COD FISCAL: 9855126.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More