Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Controale în Cluj-Napoca. Polițiștii au vizat și cursele ilegale de mașini

0 165

Poliția municipiului Cluj-Napoca a coordonat o acțiune pentru combaterea încălcării normelor rutiere. Au fost vizate cursele ilegale de mașini și starea tehnică a mașinilor.

Potrivit IPJ Cluj, în  perioada 23-24 mai, poliţiştii din cadrul Secțiilor 1, 2, 3 şi 7  Poliție Cluj-Napoca cu sprijinul poliţiştilor Biroului Rutier Cluj-Napoca, în colaborare cu lucrători din cadrul Registrului Auto Român Cluj au desfăşurat o acţiune pentru combaterea încălcării normelor rutiere, organizării de curse ilegale de maşini şi a verificării stării tehnice a autovehiculelor. Acţiunea s-a desfăşurat în zona străzii  Dorobanţilor şi Bulevardului 21 Decembrie 1989 din municipiul Cluj-Napoca.

Astfel au fost legitimate 53 de persoane, au fost verificate 50 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate s-a impus aplicarea unui număr de 34 sanţiuni contravenţionale. Pentru depăşirea limitei legale de viteză au fost reţinute 2 permise de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă limitată totodată au fost retrase 14 certificate de înmatriculare şi 1 set de plăcuţe de înmatriculare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More