Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

FOTO – Controale pe șantierele clujene

0 312

Polițiștii au organizat acțiuni de control pe mai multe șantiere clujene.

Potrivit IPJ Cluj, la data de 25 februarie, în intervalul orar 10:00 – 13:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj – Napoca, Secţia 6 Poliţie, împreună cu specialiști din cadrul altor structuri, au organizat o acțiune și au efectuat controale pe şantierele de construcţii situate pe străzile Frunzişului şi Eugen Ionesco din municipiul Cluj – Napoca.

La acţiune au participat și poliţişti din cadrul serviciilor județene de investigații criminale, ordine publică și criminalistică. Alături de aceștia, au fost angrenați reprezentanți din cadrul Poliției Locale, Serviciului pentru Imigrări, Ocolului Silvic Cluj, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Inspectoratului de Stat în Construcţii Cluj.

Acţiunea a avut ca scop creşterea gradului de siguranţă publică a cetăţenilor; menţinerea ordinii şi liniştii publice; prevenirea şi descoperirea persoanelor care comit infracţiuni şi contravenţii; prevenirea şi combaterea muncii la negru şi a migraţiei ilegale, verificarea respectării normelor de securitate în muncă, depistarea şi cercetarea persoanelor urmărite şi  depistarea construcţiilor ilegale.

În cadrul acţiunii, au fost legitimate 122 de persoane, au fost verificate 5 utilaje de construcţii şi 6 avize de însoţire a materialului lemnos.

Pentru clarificarea anumitor aspecte, 8 societăţi comerciale au fost invitate la sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă cu documentația specifică.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More