Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Controale pe Valea Bârgăului. S-a confiscat lemn în valoare de aproape 8.500 de lei

0 84

Material lemnos fără documente legale, în valoare de aproape 8500 de lei, a fost ridicat în vederea confiscării, în urma unor controale efectuate pe Valea Bârgăului.

Potrivit celor de la IPJ Bistrița-Năsăud, ieri,15 septembrie, polițiștii împreună cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Județene Bistrița-Năsăud și ai Ocolului Silvic Tiha Bârgăului, sprijiniți de jandarmi au organizat și desfășurat acțiuni preventive pe raza comunelor de pe Valea Bârgăului.

Scopul urmărit a fost combaterea activităților ilicite în domeniul exploatării, prelucrării și comercializării materialului lemnos, iar în acest sens au fost controlate trei societăți comerciale și șapte transporturi de material lemnos.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate patru sancțiuni în valoare de 10.000 de lei. Totodată, a fost ridicată în vederea confiscării cantitatea de 31,54 metri cubi de material lemnos în valoare de 8.497 lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More