Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

CRIMĂ la Câțcău. Bătrân cu gâtul tăiat FOTO/VIDEO

0 56

someseanul-20131208_Crima-Catcau

Un bărbat de 85 de ani din localitatea clujeană Câțcău a fost descoperit duminică după-amiază decedat în propria casă. Acesta avea gâtul tăiat, iar locuința era răvășită.

La fața locului s-au deplasat polițiștii și o ambulanță de la Dej, dar și procurorii criminaliști de la Cluj-Napoca. Aceștia efectuează cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat în casa bărbatului. Medicii de pe ambulanță n-au avut ce face decât să constate decesul.

Un vecin a făcut macabra descoperire duminică la prânz. Casa era închisă, iar cheile de la locuință erau aruncate în curte. Cel mai probabil, criminalul a intrat în casă, iar după ce a comis omorul, a ieșit, a închis ușa de la intrare și apoi a aruncat cheile.

Polițiștii încearcă să-l descopere și cu ajutorul câinilor de urmă, pe care i-au dus la fața locului.

Citiți și: Crimă la Pălatca. O femeie a fost omorâtă.

Actualizare IPJ Cluj:

În 08.12.2013, în jurul orelor 13.00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a fost sesizat cu privire la faptul că, în localitatea Câţcău, judeţul Cluj, un bărbat a fost găsit decedat în locuinţă.

La faţa locului s-a deplasat echipa de cercetare complexă, formată din poliţişti, medic legist, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, iar din cercetările efectuate până în prezent s-ar părea că moartea bărbatului de 85 de ani a fost violentă, pe corpul acestuia fiind evidenţiate leziuni.

Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului, pentru stabilirea împrejurărilor în care   s-a produs  moartea bărbatului.

În funcţie de concluziile raportului de expertiză medico-legală şi de probele administrate în cauză se va stabili cu exactitate încadrarea juridică a faptei.

Conform comisarului șef, Valentin Rusu, Șeful Biroului Investigații Cluj, s-a format deja un cerc de suspecți în privința descoperirii autorului. Tot acesta mai spune că la fața locului nu s-au găsit urme de pătrundere forțată în locuință.

ACTUALIZARE 2: Conform unor localnici, principalul suspect este un adolescent de aproximativ 17 ani, care îl mai ajuta din când în când pe bătrân la treburile casnice. Vecinii spun că băiatul ar fi fost prins de bătrân în urmă cu ceva timp că i-a furat niște lucruri și că, probabil, și acum ar fi fost prins încercând să fure, după ce bărbatul s-a întors de la biserică.

 

http://www.youtube.com/watch?v=Kp888YOcAAQ

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More