Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

FOTO: Cuplurile din Cuzdrioara, care au împlinit 50 de ani de căsătorie, felicitate de autoritățile locale

0 307

Dacă în anii trecuți nunțile de aur se organizau cu mare fast, odată cu debutul pandemiei și introducerea restricțiilor impuse de lege, celebrarea căsătoriile de 50 de ani nu au mai putut fi posibile. Cu toate acestea, Primăria comunei Cuzdrioara nu a uitat nici în acest an de sărbătoriți, care au fost vizitați de reprezentanți ai autorităților locale pentru a fi felicitați.

Primarul comunei Cuzdrioara, Casian Rus, s-a deplasat personal la domiciliul cuplurilor care sărbătoresc anul acesta 50 de ani de la oficiere căsătoriei.

”Am fost alături de cei care sărbătoresc fericitul eveniment din viața lor și anume 50 de ani unul alături de altul, la bine și la rău. Autoritățile locale au mers la aceste cupluri, au fost felicitate, li s-a înmânat Diploma jubiliară și premiul acordat din partea Primăriei Cuzdrioara”, a transmis Casian Rus.

Cuplurile felicitate și premiate au fost cele care au depus la primărie un dosar pentru a putea participa la acest eveniment deosebit.

”Acum, după 50 de ani, vă dorim tot binele din lume, ani plini de iubire, armonie și împăcare. Fie ca viața să vă surprindă frumos zilnic, iar cei dragi să vă fie alături necondiționat. Dar cel mai mult ne dorim să avem puterea, răbdarea și înțelepciunea ca și noi să sărbătorim 50 de ani de căsnicie.”La mulți ani”!!!”, a mai spus primarul Cuzdrioarei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More