Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Dej|Au sosit primele autobuze electrice

0 552

Primăria Municipiului Dej anunță faptul că primele autobuze electrice au ajuns în posesia orașului. De asemenea a fost ridicată structura noii autobaze Transurb S.A.

Potrivit celor de la Primăria Dej acum urmează probele tehnice și procedurile de punere în circulație. Livrarea celor 20 de autobuze electrice pentru municipiu este estimată de către furnizori a se încheia la finele lunii august 2020.

Achiziția acestora a fost posibilă prin accesarea de fonduri europene nerambursabile prin Programul Operațional Regional 2014-2020. Autobuzele electrice care vor fi livrate la Dej sunt produse în colaborare cu BMW i iar garanția acestora este de doi ani sau 200.000 km.

Totodată reprezentanții primăriei anunță și faptul că lucrările de construire a noii autobaze au intrat în linie dreaptă. A fost ridicată structura noii autobaze Transurb S.A. Aceste lucrări sunt finanțate prin Programul Operațional Regional.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More