Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Deona Roman s-a întors de la ”Happy Voices” cu două premii

1 75

Cinematograful Mărăști din Cluj-Napoca a găzduit sâmbătă prima ediție a Festivalului Național de Interpretare pentru Copii și Tineret „Happy Voices”. ”Adele de Dej” Deona Roman a obținut două premii foarte importante.

La concursul care s-a desfășurat în sala de spectacole au participat nu mai puțin de 61 de copii din întreaga țară, împărțiți pe 4 categorii de vârstă. Dejeanca Deona Roman a concurat la categoria 10-12 ani și a reușit să obțină Premiul I la această categorie, dar și premiul SPECIAL acordat de emisiunea ”Sesam, deschide-te” – Radio Cluj. De remarcat că premiul oferit de postul de radio clujean a fost unul singur, iar acesta a ajuns la micuța Deona – cunoscută ca și ”Adele de Dej”.

Juriul festivalului a fost format din Rodica Tulbure – redactor Radio Cluj, Ruxandra Colhon – realizator TV și moderator ”Academia Mămicilor Moderne” Antena 1, compozitorii Claudiu Bulete și Marcel Iorga, iar președintele juriului a fost Daniel Ioardăchioaie – interpret, compozitor, regizor și profesor de canto.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More