Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Dragonii Transilvani au participat la un maraton alături de partenerii din coaliție

0 39

Militarii Batalionului 811 Infanterie Dej au participat în 11 octombrie la un maraton pe distanța de 16 kilometri, alături de partenerii din coaliție, se arată într-un comunicat de presă transmis pe adresa redacției.

Sportul este esențial pentru sănătatea noastră oriunde ne aflăm, ne aduce un tonus bun, o minte mai limpede, ne redă optimismul și, de ce să nu recunoaștem, ne face să zâmbim atunci când îmbracă haina unui fenomen social. Sportul aduce împreună oameni din țări diferite, cu mentalități și culturi aparte, îi unește sub o sintagmă pe care nu o putem trece cu vederea – nevoia de mișcare.

Militarii dejeni au participat, în 11 octombrie, alături de partenerii de coaliție, la un maraton pe distanța de 16 kilometri. La start s-au aliniat reprezentanți ai tuturor națiunilor participante la misiunea Resolute Support, toți gata de un efort susținut în atmosfera afgană încă destul de încinsă.

Cu puțină muzică rock în fundal, startul a venit la ora 17.00 când toată suflarea prezentă la linia de plecare s-a descătușat după minute bune de așteptare.

Pe tot traseul se aflau militari voluntari, colegi, prieteni care au distribuit apă pe toată durata maratonului și evident care și-au încurajat favoriții. Sunt de apreciat curajul și ambiția celor care au ajuns la finish după mai bine de o oră, transpirați, epuizați dar cu zâmbetul pe buze.

Dăm cezarului ce e al lui și amintim pe cei care au participat în ordinea numerelor de pe tricou, adică a gradelor – soldat Pop Răzvan, fruntaș Neamțu Ioan, caporal clasa III Ciuculan Maria, caporal clasa III Bînțu Mihai, caporal clasa III Tzifra Istvan, caporal clasa III Nicu Daniel, caporal clasa III Farcaș Mihai, caporal clasa III Matei Cătălin, caporal clasa III Buzilă Ionuț, caporal clasa III Rus Alexandru, sergent major Pop Emanuel, locotenent Sterp Ioan, Căpitan Moise Octavian, căpitan Nica Andrei, maior Buburuz Răzvan.

Așadar, cei de acasă, zâmbiți vă rog, dragonii transilvani țin steagul sus!”

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1011125705616863.1073742079.467241263338646&type=3

Text: Maior Pintiliciuc Mihai
Foto : MM clasa I Mureșan Radu 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More