Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

FOTO – Fată, de 14 ani, plină de sânge, găsită pe stradă. Agenții de poliție indiferenți

0 2.417

Un nou caz zguduie modul în care opinia publică privește către instituțiile statului. O copilă, plină de sânge, este ignorată de către doi agenți de poliție.

Un nou caz în care au fost implicați agenți ai poliției șochează spațiul public. Este vorba despre o copilă, de 14 ani, care a fost găsită plină de sânge, duminică seară, pe Bulevardul George Coșbuc din Galaţi. Revolta oamenilor a venit după ce doi poliţiştii au fost filmaţi în timp ce o privesc din maşină, fără să coboare să o ajute.

Cei de la Adevărul notează de altfel că, potrivit martorilor, agenţii au sunat la 112 la insistenţele trecătorilor. Totodată există suspiciuni că fata a fost abuzată sexual. IPJ a declanşat două anchete: una legată de starea copilei, alta de atitudinea poliţiştilor.

Cazul a ajuns în vizorul opiniei publice după ce întreaga scenă, care a fost filmată, a ajuns pe rețele de socializare. Alături de video stă următorul text:

Scena ingrozitoare a fost filmată pe o stradă din Galați. Femeia spune că a oprit o mașină de poliție care trecea în zonă și a semnalat că e o fată plină de sânge pe stradă. Femeia îi acuză însă pe polițiști că ar fi vrut să plece mai departe și să o lase acolo pe copilă. ”La un moment dat zărim o masina de poliție,o oprim și ii arătam fata plină de sânge!!!! Atenție acum, polițista a vorbit cu fata și cică fata ar fi zis “nu vrea sa vina ambulanta”(fata fiind minora 14 ani). Ce credeți ca face poliția? Voiau sa plece mai departe ca și cum nu sa întâmplat nimic! La insistențele soțului meu polițista a chemat ambulanta”, a scris femeia pe Facebook. Copila a fost preluată în cele din urmă de o ambulanță și dusă la spital, unde a fost operată. Conform martorilor, fata de 14 ani ar proveni de la un centru de plasament din Galați.

Tot cei de la Adevărul au adăugat că, în prezent, poliţiştii fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat cu fata care apare în imagini. Minora este internată la Spitalul de Copii din Galaţi şi a fost supusă unei expertize, existând suspiciunea că a fost victima unei agresiuni sexuale. Copila este dintr-un centru de plasament, iar surse medicale spun că este posibil să fi fost violată. Totuși, informaţia nu a fost confirmată oficial.

Video: Facebook Info Trafic 24

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More