Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO/VIDEO – Firmele clujene Oncos și Amareto vizate de percheziții

0 430

Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice şi cei ai Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române efectuează 19 percheziţii în judeţul Cluj, la firme din domeniul comercializării cărnii de pui, bănuite că ar fi creat un prejudiciu de aproximativ 6.000.000 de lei, prin evaziune fiscală.

Perchezițiile au loc la această oră și la sediul companiilor clujene Oncos și Amareto din Florești. Mascații, însoțiți de inspectorii antifraudă, ridică la această oră documente, calculatoare și alte probe. Potrivit primelor informații, mai multe persoane sunt vizate de această anchetă, percheziții fiind în plină desfășurare și la domiciliile acestora. Conform surselor judiciare, mai multe persoane vor fi conduse la audieri în cursul zilei de astăzi.

Din cercetări a reieşit că, începând cu anul 2012, persoanele în cauză nu ar fi înregistrat în contabilitate operaţiunile efectuate şi veniturile realizate, sustrăgându-se astfel de plata obligaţiilor fiscale aferente activităţii comerciale.

Cei în cauză sunt bănuiţi că ar fi folosit în circuitul infracţional creat mai multe societăţi comerciale care au ca obiect de activitate comercializarea intracomunitară de produse agro-alimentare (carne de pui), din judeţul Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More