Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Foc într-un bloc operator! Cadrele medicale au intervenit la timp

0 351

Pompierii au fost alertați astăzi asupra unui scurtcircuit electric la un panou de iluminat cu led din blocul operator al Institutului de Urologie al Spitalului Clinic Județean Cluj.

Potrivit celor de la ISU Cluj, o autospecială pentru stins incendii a fost alertată, în jurul orei 15:30, cu privire la un faptul că un panou de iluminat, situat în blocul operator al Institutului de Urologie al SCJU, a luat foc.

Personalul spitalului a reacționat prompt, reușind să stingă panoul led cu mijloace proprii. De asemenea aceștia au mutat pacientul care se afla în blocul operator într-un alt salon. Din fericire pacientul nu a suferit afecțiuni în urma acestui eveniment.

Nu au fost necesare măsuri de evacuare pentru pacienți sau pentru personalul spitalului. În momentul sosirii pompierilor la locul solicitării, panoul respectiv nu mai ardea și nici nu mai fumega, notează purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More