Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Grădinița „Arlechino” Dej reabilitată pe fonduri nerambursabile

0 289

Primăria Municipiului Dej și Grădinița cu Program Prelungit „Arlechino”, au marcat astăzi finalizarea proiectului de reabilitare, extindere și dotare a instituției de învățământ.

Primăria Municipiului Dej și Grădinița cu Program Prelungit „Arlechino”, au marcat astăzi finalizarea proiectului „Reabilitarea, extinderea și dotarea Grădiniței cu Program Prelungit „Arlechino”, de care beneficiază cei peste 160 de copii care frecventează grădinița și cadrele didactice.

Proiectul implementat de Primăria Municipiului Dej și finanțat în cadrul  Programului Național de Dezvoltare Locală,  are o valoare de 2 500 000 lei, cota de cofinanțare din bugetul local fiind de  aproximativ 140 000 lei.

În cadrul proiectului prin care s-a dorit  crearea de condiții optime și moderne de pregătire, clădirea grădiniței a fost extinsă, s-a intervenit la fațadizare și înlocuirea tâmplăriei. La parter au fost amenajate 1 sală de grupă, sală de mese, bucătărie, cabinet medical, izolator, birouri, vestiare şi grupuri sanitare. A fost refăcută mansarda, acoperișul și au fost executate recompartimentări ale spațiilor în acord cu cerințele actuale, fiind amenajate 5 săli de grupă, spălătorie, călcătorie, uscătorie, depozite şi grupuri sanitare.

De asemenea grădinița a fost dotată cu mobilier și aparatura necesară desfășurării întregii activități.

Investiția în Grădinița ,,Arlechino”, la fel ca investițiile care se derulează în prezent la 9 instituții de învățământ din municipiu, sunt investiții pentru copiii noștri, pentru viitorul comunității noastre, investiții care au ca scop crearea de condiții moderne pentru pregătirea și educarea lor, a declarat primarul municipiului Dej, Morar Costan.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More