Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Îmbulzeală pe aeroportul Cluj în plină pandemie de Coronavirus

0 956

Aproximativ 1800 de persoane s-au înghesuit azi pe aeroportul Cluj-Napoca. Este vorba despre oameni care lucrează sezonier în Germania.

Imagini cu o mulțime de oameni înghesuindu-se pe Aeroportul Internațional Cluj-Napoca au inundat astăzi toate sursele de opinie publică. Imaginile sunt cu atât mai frapante cu cât puzderia de oameni încalcă orice interdicție impuse chiar de către autorități prin nenumăratele Ordonanțe Militare.

Este vorba despre persoane care lucrează sezonier în Germania și care au fost chemate înapoi la muncă. David Ciceo, directorul aeroportului, a declarat că e vorba de 13 avioane, curse charter, care vor duce în Germania aproximativ 1800 de români.

În contrapartidă, Mircea Abrudean, prefectul județului Cluj, a declarat despre această situație:

Cursele sunt organizate de un operator privat, care a gestionat prost situația. Oamenii au fost aduși grămadă, în condițiile în care zborurile charter sunt programate să plece de la 13 la 21 aproximativ. Intră controlat în aerogara, problema e în exterior. Am trimis jandarmi și forțe ale poliției pentru a-i dispersa.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More