Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Foto – Incendiu de vegetație în Viile Dejului

0 58

Un apel la numărul unic de urgență 112 a anunțat luni, în jurul orei 13:30, izbucnirea unui incndiu de vegetație în cartierul Viile Dejului.

O autospecială de stingere a incendiilor a Detașamentului de Pompieri Dej s-a deplasat la fața locului, pompierii reușind să lichideze în scurt timp incendiul.

Acesta se manifesta în zona unor locuințe de la marginea străzii Huhurezului, existând pericolul de a se extinde la gospodăriile din preajmă. Din fericire, intervenția promptă a pompierilor dejeni a stopat extinderea flăcărilor.

De altfel, atât în zona Viile Dejului, cât și în localitățile din jurul Dejului, gospodarii își curăță în aceste zile grădinile. Tocmai de aceea, pompierii atrag atenția celor care efectuează astfel de lucrări și aprind resturile vegetale din gospodării, să nu lase focul nesupravegheat și să nu aprindă vegetația în locuri care ar putea reprezenta pericol pentru oameni și locuințe.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More